Slim Kofi

That Afrocan Sound! 

In 2017 arriveert Slim Kofi in Nederland met maar één wens: zijn droom van muzikant werkelijkheid maken. Hierdoor tekent hij in 2017 een exclusieve platendeal bij Avalon Music. 

Zijn debuut is het uiterste dansbare Lean Back ft. MC Rudy Jones. Slim Kofi onderscheidt zich met zijn zelfbenoemde “Afrocan Sound”, waarbij hij een blend maakt van Ghaneze, Marokkaanse en westerse invloeden. Deze tropische vibe klinkt nog meer door in zijn laatste single Tingele, geproduceerd door SRNO. 

Beide singles zijn terug te horen op zijn EP “Afrocan Sounds”, die is uitgebracht in juni 2017. Hierbij is de ontwikkeling van Slim Kofi te horen: zo heeft Mugye meer een pop vibe, terwijl Na Min Shwe je voert naar tropische, benauwde en benevelde nachten. For You, Ogoguru en Want You to Know zouden niet misstaan in de huidige dance charts, terwijl de afsluiter Tinana je terug brent naar zijn roots. 

Slim Kofi zijn vastberadenheid, energie en positiviteit zijn ook te voelen in zijn shows. Het publiek is altijd met een glimlach en swingend terug te vinden op de dansvloer!