Senna

In 2021 deed Senna mee aan het populaire televisieprogramma We Want More op SBS 6. Zij gooide hoge ogen bij zowel de kijker als bij de jury en ging vol trots met het zilver naar huis. 

Vanaf het eerste moment sloot André Hazes haar in zijn armen en garandeerde haar dan ook al vrij snel een plek in de line-up van Holland Zingt Hazes. Inmiddels heeft ze een platencontract bij Dino Music op zak, heeft ze al vele voorprogramma’s voor André Hazes mogen verzorgen in 2024 en heeft ze al 6 singles uitgebracht welke bovenaan meededen in de hitlijsten. Ook stond Senna dan ook in een uitverkochte editie van Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. Samen met vele collega artiesten, waaronder Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Emma Heesters, gaf zij het publiek vijf avonden om nooit te vergeten. Senna bespeelde het publiek alsof ze dat al jaren deed en voelde zich als een vis in het water. Ze deed niet onder voor de vele doorgewinterde artiesten uit de show die op veel meer ervaring konden vertrouwen dan de pas 17-jarige Helmondse. 

In 2024 sloot ze de prestigieuze Edison award gala af met haar eigen hitsingle Alles, ze was samen met Tino Martin en Marco Schuitmaker ook nog genomineerd voor een Edison prijs.

Binnenkort komt haar volgende single uit en is ze er klaar voor om de volgende stappen te gaan zetten in haar carrière. Met een volle agenda met optredens in heel het land en een aantal bijzondere tv-programma’s waarin ze haar opwachting zal gaan maken, kunnen we in Nederland niet meer om Senna heen!