RUGGED

RUGGED – de gekste act die er bestaat! Terwijl ze dat unieke RUGGED-geluid spelen, schudden vrouwen met hun billen en stuiteren jongens op de beats. Het leveren van vrouwvriendelijke geluiden met een rauw randje, waardoor die RUGGED-ervaring uniek wordt.

Hun urban sound gecombineerd met global bass en EDM wordt wereldwijd ondersteund door acts als Major Lazer, Hardwell, The Partysquad en DJ Chuckie en gebruikt door live acts als Broederliefde, SFB & F1rstman. 99% van alle DJ’s draait hun remixen en bootlegs tijdens optredens en hun muziek wordt gedraaid op radiostations als SLAM!, 538, Q-Music, BBC Radio 1 en FunX.

Uitgebrachte muziek op labels als Topnotch, Trifecta, Barong Family Mad Decent & Roq N Rolla. Speelde op shows als Mysteryland, Dance Valley, Latin Village, Intents Festival, Paaspop, Jimmy Woo, Supperclub en deed internationale tournees in Marokko, Indonesië en door heel Europa. Bovenal weten deze gekke jongens hoe ze een feestje moeten maken en staan ​​ze erom bekend dat ze op elk feestje het dak eraf halen.