Roy Dest

Roy Dest – Roy van der Zanden (13-12-1991, Groningen) is een trotse Groningse DJ/producer met een Trap, Dance en Future Bass geluid. Roy is in 2014 begonnen als DJ/producer met de track Avalache (feat. Alicia Madison) en leverde hem gelijk een notering op in de Beatport Top 100 en een publishing contract. Hoewel Avalache een echte EDM track is heeft hij daarna vooral successen gehad met zijn tracks Let Me Go (feat. Lui Dodds) en Difficult (feat. Jalise Romy) die goed wereldwijd goed scoorden in de Spotify Viral Charts met als beste resultaat een 4e plek in de Nederlandse Viral top 50. Hoewel Roy Dest het goed doet in eigen land zit zijn grote fanbase vooral in de Verenigde Staten en de Scandinavische landen. 

Als producer heeft Roy Dest al support gekregen voor zijn muziek van grote namen als Hardwell, Laidback Luke en Tommie Sunshine. Daarnaast gaan de streams van zijn uitgebrachte muziek op Spotify over de 1 miljoen en krijgt hij voet aan de grond als producer. 

Door het uitbrengen van zijn muziek heeft Roy Dest zich ook al mogen melden als DJ op verschillende internationale podia zoals een optredens tijdens Amsterdam Dance Event, Miami WMC en gigs op Emporium Festival en Dance Valley Festival.