Rino Sambo

Als je denkt dat de naam Rino Sambo al een belletje doet rinkelen, wacht dan gewoon tot je zijn hits hoort. Dit 19-jarige producerwonder heeft al meer dan 20 miljoen streams op zijn nummers geklokt voordat hij zelfs een club mocht binnengaan.

Hij begon met het produceren en draaien van platen op zijn twaalfde, hij ontwierp zijn eigen unieke geluid sinds zijn vroege jeugd. Hij bracht het naar het volgende niveau aan de gerenommeerde Herman Brood Academie, waar hij popmuziek studeerde als producent en kunstenaar.

Met hits als “DERRIERE” & “LIT” voorop, heeft zijn lijst met producties al supersternamen zoals Famke Louise, The Partysquad, Bizzey, ValsBezig, Equalz en er zullen er nog veel meer volgen.

Als uitvoerder is hij niet je gemiddelde producer die op play drukt. Rino rockte shows met talloze grote artiesten op vele nationale en internationale podia als de entertainer die hij is. Het hele land zag hem de dekken versplinteren in de FunX DJ Battle-finale en op noemenswaardige podia zoals Latin Village, TotallySummer, Dancetour, Jimmy Woo en AIR. Brengt je een nooit eerder gehoorde mix van je favoriete hits en stapels niet-vrijgegeven edelstenen die je nergens anders hoort.

Met zijn ogen op de prijs en al het talent dat je maar kunt wensen, is Rino Sambo klaar voor de wereld. En als Elon Musk een beetje opschiet, misschien zelfs andere werelden. De regels overtreden, de grenzen overschrijden, kont schoppen en namen nemen. Deze jongen is absoluut degene die op de troon let.