Pixelsaur

Michael Benson, ook bekend als Pixelsaur, is een 23-jarige producent die gevestigd is in Tampa, Florida. Op 10-jarige leeftijd leerde hij gitaar te spelen. Een paar jaar later trad hij toe tot zijn eerste band op de middelbare school. Hoewel hij het toen nog niet wist, zou dit de basis vormen voor zijn toekomstige muziekcarrière. Tegen het einde van zijn tienerjaren en in zijn vroege jaren twintig, stapte hij over van het werken als grafisch ontwerper en begon zijn eigen muziek te produceren.

Michael, een autodidactische producent, begon eindelijk resultaten te zien van zijn ijver in 2016, toen hij in meerdere nachtclubs en locaties begon te spelen. Artiesten in de underground en mainstream muziekscènes hebben gediend als de primaire invloeden van Michael. Bovendien heeft het simplistische, melodische geluid van retro-videogames ook bijgedragen aan zijn stijl als artiest.

De uitgebreide plannen van Pixelsaur voor toekomstige projecten worden alleen overschaduwd door zijn motivatie om ze te laten gebeuren.