NAVINA

Zangeres-liedschrijver, producer en multi-instrumentalist NAVINA heeft erkenning en momentum gekregen sinds het uitbrengen van haar eerste twee singles ’27 Hearts’ en ‘Circles’ in het afgelopen jaar. Navina is momenteel een resident artist van The Roundhouse in Londen. Haar meest recente release, ‘Pieces’, werd in première gegaan op BBC Radio London als onderdeel van een live sessie en Premier Radio’s Unsigned. Met elk nummer geïnspireerd door een diepe unieke boodschap, produceert NAVINA al haar muziek en speelt ze alle instrumenten op haar platen behalve drums en bas. Haar debuutrelease, ’27 Hearts’, was track van de maand op BBC Radio London en werd geselecteerd als uploaders keuze op BBC Introducing, Spotlight Artist BBC Asian Network, Track of the Week en werd opgenomen in Apple Music-afspeellijsten: Best of the Week en Songs of Summer. Haar muziekvideo voor ‘Pieces’ werd ook breed gedekt, waaronder muziek van de dag bij Loud Women en ’27 Hearts’ muziekvideo kreeg de spotlight op Brit Asian TV.

Haar onlangs uitgebrachte single ‘Circles’ werd ook verkozen tot Top Voted Track van BBC Radio Music 6, waarbij Tom Robinson opmerkte dat het “gemakkelijk de best klinkende plaat is in deze hele batch” en werd geselecteerd als uploaders keuze op BBC introducing, inclusief afspeellijsten op AlexBirdRainMusic (Indie Coffeeshop, Folk Acoustic, Indie Studying, Summer 2019, Relax Indie Chill), Relax Indie, EARMILK en functies van likes of Its All Indie en The Music Elk.

Ze werd genomineerd als Best Unsigned Female in Best of British Unsigned Music Awards en genoemd als een van de artiesten om in de gaten te houden van BBC Radio 1 DJ, Yasser, en heeft talloze live sessies gedaan op BBC Radio London, BBC Introducing en BBC Asian Network. Sinds ze een jaar geleden naar Londen is verhuisd, speelt ze bij Sofar Sounds, speelt ze regelmatig in The Roundhouse, inclusief het ondersteunen van Jorge Drexler en het spelen bij de venues Songwriter Circles (georganiseerd door Riva Taylor en Jeff Cohen).