Mitchell Vreeswijk

Mitchell Vreeswijk, geboren op 12 april 1985, is een ervaren dj/producer die al jaren de grenzen binnen de EDM muziek opzoekt. Als voormalig lid van dj duo LNY TNZ heeft Mitchell een groot aantal wereldwijde club & festival tours gedaan.

Ook heeft Mitchell als producer van de act tal van internationale samenwerkingen/remixes op zijn naam staan met o.a. Yellow Claw, Diplo, W&W, 4B, Waka Flocka Flame & Dj Paul K.O.M. Met meerdere – SLAM! & Radio 538 ‘Dance Smash’ -titels en gemiddeld 700k maandelijkse Spotify-luisteraars heeft Mitchell zijn muzikale stempel zowel in binnen- als buitenland weten te drukken. Ook werd zijn plaat ‘Last Night Ever’, samen met Yellow Claw, dubbel platina.

Na ruim 10 jaar touren focust Mitchell zich nu vanuit zijn eigen studio in de omgeving Rotterdam volledig op producties. Ook is hij druk bezig met het uitdenken en opzetten van nieuwe projecten en geeft hij muzikaal advies aan derden. Met een brede smaak qua muziekstijlen is het zijn missie om altijd de beste elementen samen te brengen!