Melissa Pools

Het is moeilijk te bevatten dat de carrière van Melissa Pool pas net is begonnen. Na het kopen van haar eerste DJ-gear leerde ze zichzelf binnen twee jaar muziek maken en spelen, met een toewijding die grenst aan obsessie. Zodra ze achter de draaitafels stond begon ze haar favoriete nummers te bewerken, waardoor ze veranderden in aanstekelijke, meeslepende urban mixes. Tegenwoordig wordt haar talent breed erkend en heeft Melissa al veel ervaring opgedaan. Met meer dan 120 optredens in het hele land in clubs en evenementen en een iconische residency bij Vunzige Deuntjes, staat deze autodidactische artiest op het punt om door te breken.

Haar funky, eclectische mixes leunen sterk op hip-hop en R&B, maar haar liefde voor muziek is breed en ze schuwt bass house of dancehall niet. Melissa: “Er zijn zoveel verschillende genres die ik leuk vind. Als ik naar de sportschool ga, luister ik graag naar bass house. Als ik moe ben, schakel ik over naar soul en jazz. Als ik achter de draaitafels sta, vind ik het leuk om mijn publiek te observeren en te zien wat hen motiveert. Het is hun dansen en lachen dat mij motiveert, dus ik probeer hun energie te voelen en mijn muziek daarop aan te passen. Het is behoorlijk geweldig als je erover nadenkt. Ik hoef alleen maar wat knoppen om te draaien, er verschijnt een glimlach op de gezichten van mensen en ze beginnen te dansen alsof er geen morgen is. Dat is wat mij als artiest motiveert.”

Met haar debuut-EP “April Grey” die dit jaar gepland staat voor release, evenals serieuze boekingen bij LatinVillage, Mysteryland, Tik Tak en Dance Valley, bereid je voor op deze getalenteerde power woman die zowel de decks als de playlists zal domineren.