Mark Villa

Mark Villa is een Nederlandse DJ en producer. Op jonge leeftijd raakte hij geïnteresseerd in muziek en begon hij met het maken van eigen producties in verschillende genres, waaronder house, electro en progressive. In 2016 brak hij door met zijn eerste release “Venture” op Mixmash Records van Laidback Luke, die al snel de steun kreeg van grote namen in de dance scene.

Sindsdien heeft Mark Villa een aantal grote hits op zijn naam staan, waaronder “No Mercy” (met Keanu Silva), “Atlas”, “Riptide” en “We Could Run” (met F51), die werden uitgebracht op gerenommeerde labels als Spinnin’ Records, Hexagon en Armada Music. Zijn muziek wordt gekenmerkt door pakkende melodieën, sterke harmonieën en krachtige beats die zowel in de clubs als op de radio te horen zijn.

In 2018 werd Mark Villa genomineerd voor de Buma Award Dance Music, een prestigieuze prijs voor de beste Nederlandse dance producties van het jaar. Zijn tracks worden regelmatig gedraaid door bekende DJ’s als Martin Garrix, Hardwell en Tiësto en hij heeft opgetreden op grote festivals als Ultra Miami, Tomorrowland en Parookaville.

Met zijn energieke optredens en unieke sound heeft Mark Villa zich bewezen als een veelbelovende artiest in de dance scene. Met nog vele jaren voor hem heeft hij al indruk gemaakt op het publiek en zal hij zeker nog vele hits uitbrengen.