Marc Volt

Marc Volt is een getalenteerde DJ en producer afkomstig uit Leeuwarden, Nederland. Zijn unieke mix van UK-beïnvloede tech house met een klassieke touch, percussieve grooves en zijn eigenzinnige Marc Volt-signatuurgeluid heeft hem erkenning opgeleverd van enkele van de grootste namen in de industrie. Met indrukwekkende releases zoals ‘Orye’, ‘Let Me Tell You’ en ‘The Tail’ op labels als Sono Music, Snatch! Records en DVINE Sounds, bouwt Marc gestaag aan zijn momentum.

Zijn talent is niet onopgemerkt gebleven en Marc heeft voortdurende steun ontvangen van industrielegendes zoals Solomun, Mistajam (BBC Radio1), Joris Voorn, Detlef, Allendes (Ants), Jonas Blue, Fedde le Grand, Kryder, Zonderling en Sunnery James & Ryan Marciano. Het is dan ook geen wonder dat zijn geluid te horen is geweest op de hoofdpodia van evenementen zoals Sexy By Nature in De Onderzeebootloods Rotterdam, Mysteryland Festival en intieme clubinstellingen zoals Mad Fox Amsterdam.

Naast zijn indrukwekkende muziek carrière heeft Marc ook een wekelijkse podcast genaamd ‘In The Box’ gelanceerd, die beschikbaar is op Spotify en Apple Music. Marc’s toewijding aan zijn vak in de studio heeft zijn vruchten afgeworpen en zijn tracks hebben meer dan 1 miljoen streams op Spotify gekregen. Met zijn unieke geluid en voortdurende steun van de grootste namen in de industrie, is Marc Volt zeker een naam om in de gaten te houden in de housemuziekscene.