Mara Julia

Wanneer Mara Julia in 2019 voor een publiek van wel 3000 man zingt betekent dit een keerpunt in haar leven. Vanaf nu heeft ze maar één doel: een carrière met eigen shows en eigen muziek die haar stem en haar artistieke visie weerklinken. 

Mara Julia maakt al op jonge leeftijd een weergaloze indruk met haar stem en voorkomen. Haar hele jeugd staat in het teken van muziek. Ze volgt piano- en zanglessen om zichzelf uit te blijven dagen, maar bovenal is zij vastberaden om haar dromen na te jagen. 

Haar vastberadenheid loont. In slechts een paar jaar tijd groeit Mara Julia uit tot een van de meest gevraagde artiesten in Nederland voor evenementen en bruiloften. In 2024 worden ook haar ambities om eigen muziek uit te brengen werkelijkheid. Ze tekent haar eerste platendeal bij VoSound Records.  

Mara Julia is een self-made woman die weet wat ze wil. Een stralende persoonlijkheid: zowel óp als naast het podium. Zoveel al behaald, maar ze blijft dromen en legt de lat daarbij hoog. Ze daagt zichzelf graag uit. Haar ultieme droom? Een duet met niemand minder dan Adele.