Magnificence

Robin Klaver, ook bekend als Magnificence, is een Nederlandse producer die het geluid van progressieve en electro house verandert. Hij is getekend bij prestigieuze platenlabels zoals Axtone, STMPD, Protocol, Epic247, Musical Freedom, en levert ongekende releases zoals ‘Fire’, ‘Encore’, ‘Out Of My Mind’ en samenwerkingen zoals ‘Feel it’ met Deniz Koyu, ‘Unboring the Future’ met Shapov, ‘Apart’ met Zonderling en ‘Heartbeat’ met Nicky Romero. Op het podium maakte Magnificence onvergetelijke optredens op de grootste festivals in heel Europa, zoals Tomorrowland, Electrobeach, RFM Somnii en maakte zijn debuut op het hoofdpodium van Creamfields UK tijdens de editie van 2021. Magnificence verkocht uit zijn eerste headline shows over de hele wereld; in wereldmetropolen zoals Montreal, Toulouse, Madrid, Tokyo en Shanghai om er een paar te noemen.

Axwell tweet: “Magnificence is de toekomst!”

De opkomst van Magnificence in de elektronische muziekscene versnelde nadat Swedish House Mafia de eerste nummers van de Magnificence EP tijdens hun langverwachte reünieset op Ultra Music Festival 2018 in Miami in première ging. De Magnificence EP (Cobra, Fire, Out Of My Mind) op Axtone bleek de trendsettende release in 2018 en zou de electro house-scene beïnvloeden voor de jaren die zouden volgen. Hij is bekroond met #66 meest ondersteunde producer wereldwijd door 1001tracklists.com. Het mogen uitvoeren van exclusieve remixtaken voor Tiësto, ZEDD, Afrojack, Zack Martino en Sunnery James & Ryan Marciano versterken de hype rond hun onderscheidende geluid. Magnificence geniet een lange en brede ondersteuningslijst van de grootste invloedrijke artiesten in de scene, waaronder Swedish House Mafia, Tiësto, Martin Garrix, Alesso, Zedd, Axwell /\ Ingrosso, Don Diablo, Nicky Romero, Afrojack en Steve Angello, terwijl hij tegelijkertijd wordt ondersteund in enkele van de belangrijkste Spotify-afspeellijsten, zoals mint, Dance Rising, Beast Mode, Dance Party, Friday Cratediggers en Power Hour.

Magnificence brengt mainstage house-muziek terug naar de kern en levert tegelijkertijd een visie voor de toekomst van het genre. Met een solide livereputatie en een pakket vol aankondigingen die gedurende 2022 zullen volgen, werkt Robin hard om ervoor te zorgen dat de toekomst van elektronische muziek Magnificence zal zijn.