LNY TNZ

Of je nu geen fuck geeft over morgen of je bent gewoon een beetje paranoïde, er is een goede reden om enthousiast te worden over LNY TNZ.

Geïnspireerd door de passie om een ​​nieuwe draai te geven aan keiharde EDM. LNY TNZ’ slogan “FVCK GENRES” nestelt zich ongehinderd in een discografie waar zijn eigenzinnige heavy kicks zijn vermengd met allerlei EDM en alternatieve invloeden. Het combineren van het beste uit verschillende werelden heeft bewezen een bekwaam en succesvol crossover-geluid te zijn, resulterend in verschillende hits die wereldwijd miljoenen streams en airplay hebben opgeleverd.

LNY TNZ toerde meerdere keren over de hele wereld en passeerde alle grote festivals, waaronder Tomorrowland, EDC China, EDC Las Vegas, EDC Mexico, Defqon.1 Australia en Sunburn India om er maar een paar te noemen.

LNY TNZ verlegt voortdurend de grenzen van het EDM-genre en omarmt op beroemde wijze het statement FVCK GENRES. De muziek, het platenlabel en de podiumhosts van LNY TNZ zijn hiervan het bewijs, aangezien LNY TNZ samenwerkt met rappers, vocalisten en dj’s om de klanken en het bereik van zijn muziek uit te breiden!

LNY TNZ beleefde een bijzondere première met zijn collab ‘So Easy’ met Da Tweekaz. De populaire Fortnite-videogame heeft de track aan de game toegevoegd – met meer dan 350 miljoen gebruikers – en is de eerste officiële hard-style track ooit in een wereldwijde videogame.

In 2021 deed LNY TNZ succesvolle officiële remixen voor Afrojack & David Guetta’s monsterhit ‘Hero’, voor Kris Kross Amsterdam ft. Shaggy & Conor Maynard’s Tik Tok en radiohit ‘Early In The Morning’ en voor Dimitri Vegas & Like Mike vs. Vini Vici’s dansvloerknaller ‘Get In Trouble’.