Leandra Mekking

Leandra Mekking is een getalenteerde zangeres uit Breda. Ze begon haar zangcarrière op 15-jarige leeftijd. Zingen is haar leven, muziek is haar passie.

Onder de naam Lee McKing treed zij op en staat ze vooral bekend als een krachtige housezangeres. Haar onberispelijke, relaxte timing, improvisatie skills en het beheersen van verschillende muziekstijlen zoals house en soul maken haar uniek.
Haar jarenlange improvisatie ervaring komen goed te pas bij het schrijven van toplines.

In haar kleurrijke carrière werkte ze met gevestigde namen als Benny Rodrigues, Chuckie, Dannic, Erick E, Funkermann, La Fuente, Leroy Styles en Roog. Ze treedt op op veel verschillende soorten evenementen in binnen- en buitenland. Met haar charisma en karakteristieke volle, soulvolle en soms rauwe stem weet ze evenementen naar een hoger niveau te tillen. Haar muzikale cv bevat bekende evenementen zoals Boothstock festival, Festival Mundial, Metz, Must, Solar Festival, Wish Outdoor en de Gaypride. Ook buiten onze landsgrenzen sloeg ze haar vleugels uit met boekingen in Albanië, België, Duitsland, Engeland, Estland, Frankrijk, Kroatië, en Italië.

Lee is de leadzangeres van de live house act Men&Cherry.