Kyara Shereen

Kyara Shereen Oemar (13 april 1997, Zoetermeer, Nederland) is een zeer tallenvolle zangeres. Ze is geboren en getogen in Zoetermeer en volgt momenteel een Apothekers opleiding in Leiden. Daarna wil ze verder gaan studeren, maar blijven focussen op het maken van muziek. Haar doel is om uiteindelijk in Miami te gaan wonen en daar haar carrière als zangeres voort te zetten. Ze gaat al sinds jongs af aan naar Miami met haar familie waardoor ze een speciale band heeft met deze stad.

Kyara zingt al sinds ze 2 jaar oud is, zingen en leren praten ging tegelijk. Ze komt uit een muzikale familie. Op bruiloften, familie feestjes en op evenementen van school was Kyara altijd aan het optreden. Ze volgde zangles en op haar twaalfde nam ze haar eerste nummer op in de studio. Doordat ze filmpjes op Instagram plaatste kwam ze in aanmerking met Latifa die haar koppelde aan From Paradise. Vanuit daar ontwikkelde ze zich verder en werkte ze samen met Jae Fly aan haar eerste single Closer.

Closer is de eerste track die ze uitgebracht op Spotify. Het is een pop/r&b track geproduceerd door The Wolves en zal aanloop zijn naar haar officiële releases die er binnenkort aankomen.