Kiki Duren

Kiki Düren (28) is lifestyle journalist en online personality. Ze is één van de gezichten van online magazine Amayzine.com. Ze studeerde Journalistiek in Utrecht, maakte haar eerste stappen in de lifestyle journalistiek bij Marie Claire en ging daarna aan de slag als freelancer bij nieuwstitels als NU.nl en LINDA.nl.

Kiki combineert het schrijven met haar carrière als infl uencer waarin ze haar volgers meeneemt in het alledaagse leven. Met haar zelfspot bouwt ze de afgelopen jaren een following op via haar Instagram. Ze werkt samen met nationale en internationale merken als Andrélon, Samsung, Havaianas, Gazelle, Verkade, BBC First en HelloFresh.

Ze geeft haar volgers een kijkje in haar dagelijkse werkzaamheden, neemt ze mee op verre reizen en in haar avontuur om niet alleen fi t te worden – maar ook te blijven, als ambassadrice van personal training-service Book Your Trainer. Kiki is naast haar online carrière sinds 2019 ook te zien in RTL 4-talkshow 5 Uur Live, inmiddels De 5 Uur Show op SBS6.