Khrebto

Khrebto, een producer uit Rusland, heeft in zeer korte tijd naam gemaakt in de wereldwijde EDM-scene. Hij heeft samengewerkt met enkele van de grootste namen in de EDM, zoals Don Diablo en R3hab. Khrebto heeft officiële remixes gemaakt voor grote popartiesten zoals Maroon 5, Future en The Chainsmokers. Zijn muziek is uitgebracht op grote platenlabels zoals Spinnin Rec, Hexagon Records, Musical Freedom (het label van Tiesto), Heldeep Rec, Universal Music enzovoort. Een van zijn belangrijkste prestaties was de notering in de BILLBOARD TOP50 Hot Dance/Electronic Songs met zijn vocale single ‘You Could Be’.

Na het behalen van commercieel succes besloot Khrebto zijn koers te verleggen naar een meer clubgericht geluid. De eerste release van dit nieuwe hoofdstuk was ‘Drippin Acid’ op het label Musical Freedom van Tiesto. ‘Drippin Acid’ werd in première gebracht door Tiesto tijdens zijn set op het Ultra Music Festival. De live première van Khrebto’s nieuwe geluid vond plaats tijdens het 10-jarig jubileumfeest van Musical Freedom tijdens de ADE-muziekconferentie, waar Khrebto veel nieuwe muziek presenteerde in zijn set.

In 2020 bracht Khrebto twee grote EP’s uit. De ‘Rave Therapy’ EP werd uitgebracht op Tiesto’s Musical Freedom en kreeg veel steun van Pete Tong op BBC1 tijdens zijn uitzending op vrijdag. Bovendien werd Rave Therapy ondersteund door veel verschillende artiesten zoals Lane 8, Mat.Joe, Oliver Heldens, Pasquale Rotella en nog veel meer. De volgende 3-track EP ‘Jackin All Night’ werd uitgebracht op het label Generation Hex van Don Diablo en werd zeer goed ontvangen door de DJ-gemeenschap en kreeg veel steun over de hele wereld.