Jordan Wayne

Joey Moehamadsaleh, beter bekend als Jordan Wayne, is de man achter verschillende hits van Kevin, Ronnie Flex en Jonna Fraser.

Sinds zijn twaalfde is Jordan Wayne al non stop bezig met het maken van muziek en het produceren hiervan. Hij ging aan de slag als ghostproducer waarmee hij al enkele grote hits maakte die regelmatig in de clubs te horen zijn. Na enkele jaren te hebben geproduceerd voor anderen is de stap genomen om onder zijn eigen naam nieuwe muziek de wereld in te brengen.

Hij werkte in het verleden samen met Jack $hirak, Boef, Lil’ Kleine, Sevn Alias en Mula B. Door vele diverse samenwerkingen heeft Jordan Wayne zich ontwikkeld tot een producer die zich heeft vastgenageld in de urban scene.

Na het produceren van de hitsingles ‘Succesvol’ & ‘Loterij’ van Lil’ Kleine is alles in een sneltreinvaart gegaan voor Jordan Wayne. Tracks zoals Voy à Bailar, Fan en Meli Meli stonden binnen no time in trending en hebben miljoenen streams op hun naam staan. Take notes want deze man is op weg naar de top.