Jaap Reesema

Zanger & Songwriter
Jaap Reesema is een veelzijdige zanger en songwriter. Engelstalig werk brengt hij uit onder de naam Jake Reese. Nederlandstalig werk onder zijn eigen naam Jaap Reesema. Jaap heeft honderden songs geschreven en gezongen. O.a. voor David Guetta, Showtek, Hardwell, Lost Frequencies, Sam Feldt, Lucas & Steve, etc. Zijn laatste samenwerking ‘Need you now’  is met de legende Armin van Buuren. Momenteel werkt hij aan Nederlandstalige solo platen die hij zowel in Nederland als in België zal gaan uitbrengen in 2020.

Jaap Reesema schrijft ook nummers voor commercials. Een van de nummers die hij heeft geschreven en gezongen is al jaren een groot succes als song onder de commercial van het Amerikaanse bedrijf ‘Ameriprise’. De song ‘day to feel alive’ is al jaren door heel Amerika op de televisies te zien en te horen.

België
Jaap komt uit Nederland maar na zijn mega succes met het mede door hem geschreven liedje ‘Ellie” met Vlaamse held Regi voelt hij zich ook een beetje Vlaming. 7 weken stonden ze met deze hit op nummer 1 in de ultratop 50. Daarna volgde ‘summerlife’ samen met Regi en OT en ‘kom wat dichterbij’. Dit is de grootste Vlaamstalige hit ooit in de geschiedenis: 28 weken op nummer 1. Jaap was samen met Regi en OT te zien in het huidige seizoen van ‘Liefde voor muziek’. De Belgische variant van ‘beste zangers’. Met zijn nieuwste single ‘nu wij niet meer praten’ heeft hij zijn 3e nummer 1 hit in België te pakken!