Hakmadafack

Hakim Barkaoui, voor de meeste bekend als Hakmadafack is 26 jaar en komt uit Amsterdam.
Vanaf zijn jeugdjaren houdt hij zich bezig met muziek en alles wat er omheen zit. 

Het begon allemaal in ‘Youth Side’, een buurthuis waar Hakim vaak aanwezig was. Hij had daar een studio met Dj set tot zijn beschikking om zichzelf te kunnen ontwikkelen in hetgeen wat hem het meest aansprak: muziek maken. 

In die periode is er een track ontstaan genaamd ‘Boter kaas en eieren’. Dat was toendertijd een ware internetsensatie.

Na een break van zijn muziekcarriere besloot Hakim de draad weer op te pakken in 2019. 
Hakim ging een samenwerking aan met 3robi door als dj te draaien en heeft niet lang erna ook meerdere tracks voor 3robi geproduceerd. 

Hakim had hierdoor meerdere deuren opengetrapt waardoor hij voor meerdere artiesten tracks ging produceren zoals onder andere Louivos en de Fellas.

Nationaal kreeg Hakim meerdere shows aangeboden als dj, tot de dag van vandaag is hij nog steeds dj en heeft hij zelfs zijn eigen show. 

2021, het jaar dat Hakim zijn eigen EP uitbrengt genaamd ‘ Bosses don’t speak.  De reacties over dit project waren zeer positief en dat is alleen maar meer motivatie om met nieuwe projecten aan de slag te gaan.  Om zijn beats ten gehore te laten brengen is er een 101 barz sessie geweest met meerdere artiesten en dat heeft ook echt gezorgd voor veel positieve feedback en motivatie. 

Hakim is nog lang niet klaar met de muziekwereld en kan niet wachten om zijn producties met iedereen te delen. 

To be continued.