Ginger

Ginger werd landelijk bekend door zijn blind-audition bij The Voice of Holland in 2018. Op de melodie van het nummer ‘Treur niet’ van Diggy Dex Dex rapte hij een ode aan zijn vader. De jury was in tranen, zijn auditie werd de meest-bekeken video op Youtube en Ginger werd omarmd door het Nederlandse publiek. Hij tekende een platencontract bij Left Lane Recordings van Mr. Probz. en bracht het nummer ‘Papa’ als zijn eerste single uit. 

Hij werd door radiostation 538 uitgeroepen tot ‘de grote belofte van 2020’. Na ‘Verbergen’, ‘#alleskomtgoed’ & ‘Hier En Nu feat. Thomas Berge’, ‘Soms’ & ‘Voorgoed feat. JW Roy’ bracht hij 13 november 2020 zijn album ‘Het Moest Zo Zijn’ uit. 

Met het album ‘Het Moest Zo Zijn’ sloot Ginger een leerzame periode af en vertelde hij openhartig over het proces dat hij heeft doorgemaakt sinds zijn vorige album release. Met ‘Het Moest Zo Zijn’ omarmt Ginger deze levenslessen en sloot hij een nieuwe weg in: ‘’Ik vertrouw nu volledig op mezelf, mijn eigen intuïtie en gevoel’’. Nu in 2022 is hij inmiddels op eigen kracht verder gegaan en brengt hij aan de lopende band singles uit. Met een vooruitzicht naar een derde studioalbum waarmee hij zijn trilogie compleet wilt maken.