Dr Phunk

Geen vreemde in de wereld van bass en beats is Jordy Buijs, beter bekend als Dr. Phunk, een van de meest getalenteerde DJ/Producers in Nederland. Met verschillende succesvolle releases op labels zoals Revealed, Smash The House, Maxximize, Dim Mak, Spinnin’, Heavyweight, Insomniac en Ultra Records, heeft hij steun gekregen van de grootste voorlopers in de scene, zoals Hardwell, Steve Aoki, Yellow Claw, Afrojack, Deorro, Carnage, Timmy Trumpet, Blasterjaxx, Bassjackers, KSHMR, Wildstylez en Headhunterz. Dr. Phunk is op weg naar het volgende niveau.

Dr. Phunk’s indrukwekkende lijst van optredens omvat grote HARD / EDM-evenementen, waaronder Ultra, EDC, Creamfields, Tomorrowland, Beyond Wonderland, Decibel Outdoor en Defqon 1. Dr. Phunk staat op het punt geschiedenis te schrijven in de wereld van de Dance.

Passie, energie en hoogwaardige crossovermuziek naar het publiek brengen is waar de jonge artiest voor leeft. “Het beste gevoel ter wereld is wanneer je je hart en ziel in de muziek stopt en liefde en energie in ruil krijgt.” Dr. Phunk heeft alle ingrediĆ«nten om het publiek te laten brullen met zijn vloerverwoestende sets. Er is geen twijfel dat Dr. Phunk zal leveren… maar kun jij volgen? Zo ja, maak je klaar om “De Grenzen te Doorbreken”.