Cloonee

2019 was het doorbraakjaar voor Cloonee. De opkomende 24-jarige producer sloot het jaar af met een handvol hoogtepunten in zijn carrière, waaronder Beatport’s 8e best verkopende tech house artiest. Hij bereikte zijn eerste Beatport Tech House #1 notering met ‘Be Good To Me’ (uitgebracht via Big Beat), evenals een consistente reeks releases met gerespecteerde internationale collabs zoals Solardo’s Sola, Elrow, Sonny Fodera’s Solotoko, La Pera en Lee Foss’s Repopulate Mars.

2020 vertoont geen tekenen van vertraging voor de jonge Britse producer. Hij begon het jaar sterk, met de release van “Like What” op zijn eigen platform CLNE. Deze klom snel naar nummer 1 op Beatport’s Tech House Chart en verstevigde zijn positie als een van de leidende opkomende producers in housemuziek.

Het is dan ook geen verrassing dat de legendarische Chris Lake hem tekende bij zijn label Black Book Records en hem introduceerde op het label met de hypnotiserende groover ‘What Ya Want’, met nog veel meer releases op de agenda in de komende maanden. Zijn laatste zelf-release, ‘Get Stupid’, bevestigt alleen maar de hype rond de Engelsman, want de single steeg binnen een week na release naar #3 in de Beatport overall Top 100. Met voldoende studiotijd om zich te concentreren op het maken van de meest aanstekelijke clubplaten die mogelijk zijn, en terwijl de sterren zich blijven richten op de jonge producer, is het toneel klaar voor Cloonee om zijn opmars voort te zetten.