Brooklyn

Merijn Murk, beter bekend als Brooklyn, is bekend van zijn televisiedebuut in Temptation Island. In deze serie ondergaan 4 koppels 14 dagen lang een relatietest, dit alles natuurlijk met een hoop sensatie. De goed bekeken serie wordt uitgezonden op de Nederlandse en Belgische televisie.

In de weekenden is Merijn graag achter de draaitafels te vinden onder zijn alias Brooklyn. Vijf jaar geleden is hij begonnen met draaien op een aantal kleine feestjes, maar ondertussen draait hij de beste eclectische platen op verschillende grote feesten. Tot nu toe hebben vele clubs hem al mogen verwelkomen, waaronder Beachclub Bloemendaal, Jimmy Woo, Club Abe, Club Vie en The VIP Room.

Brooklyn is tevens lekker druk bezig in de studio. In samenwerking met het bekende DJ duo Team Rush Hour heeft hij een remix gemaakt van de mega hit ‘Shape Of You’ van Ed Sheeran. De populaire DJ heeft 127.000 volgers op Instagram en dit aantal stijgt nog iedere dag. Hij heeft een drukke agenda met al zeker 20 boekingen voor de komende maand.