Arjen Lubach

In 2001 werd het nummer Jelle van Janine Abbring en Lubach onder het pseudoniem Slimme Schemer ft. Tido een nummer 2-hit in de Mega Top 100 en een nummer 3-hit in de Top-40. Dit nummer ontstond als grap rond het Noorderslagfestival en is een parodie op Stan van de Amerikaanse rapper Eminem en de Britse zangeres Dido. Slimme Schemer is een verbastering van de bijnaam van Eminem, Slim Shady. De tekst is een verhaal over een fan, Jelle, die teleurgesteld De Kast-zanger Syb van der Ploeg toezingt en hem verwijt dat hij niet op zijn berichten reageert.

In 2015 bracht Lubach het nummer Justified (Sunrise funk) uit onder de naam Hartebees waaronder hij in de jaren erna bleef releasen. In juli 2016 werd bekend dat Lubach samen met Sacha Harland het danceduo The Galaxy vormde. Het Amsterdamse dj-duo bracht in 2015 de ep Bass Country Club uit op Barong Family, het label dat werd opgericht door Yellow Claw. Eind 2016 brachten ze hun tweede ep uit, Moon & The Stars.

In 2018 bracht Lubach samen met vlogger Famke Louise de single Tweede Paasdag uit. De single werd voor het eerst ten gehore gebracht in zijn programma Zondag met Lubach. In datzelfde jaar verscheen ook het nummer A Boat Beneath A Sunny Sky.

Voor zijn theatershows Arjen Lubach LIVE! bracht hij nog de tracks genaamd Beter in Bed en WOKE uit.

Zijn meest recente release was in samenwerking met Merol. Het nummer met videoclip ‘Ik **** je op afstand’ dat voor het eerst ten gehore gebracht werd in Zondag met Lubach. De ‘afstand’ in het nummer verwijst naar de maatregelen in het kader van de coronacrisis.