Alvaro

Jasper Helderman (geboren op 27 januari 1987), professioneel bekend als Alvaro, is een Nederlandse platenproducent, songwriter en DJ. Hij groeide op in Almere, zijn passie begon bij het ontdekken van DJ’s tijdens het filmen op festivals, ging hij snel van het bewerken van after-films naar het produceren van liedjes. Met de meeste tijd die hij in de studio doorbracht, duurde het niet lang voordat zijn schitterende carrière van start ging.

Toewijding brandt terwijl de muziek stroomt, dus het is niet verwonderlijk dat Alvaro veel geweldige producties op zijn naam heeft staan. Alvaro creëerde nummers voor onder andere artiesten als J. Balvin, Major Lazer / Diplo, Ellie Goulding, Swae Lee, Rudimental, MIA, Pitbull, Tiesto, Lil Jon en Far East Movement.

Dankzij dit creatieve talent en zijn muziek heeft Alvaro zelf ook over de hele wereld opgetreden. Zo heeft hij de belangrijke festivals in Azië, Noord-Amerika en alle grote Europese steden aangedaan. Om er een paar te noemen; Tomorrowland, EDC Las Vegas, EDC New York en Ultra Music Festival zijn slechts enkele van de velen hoogtepunten.

Op dit moment zit hij veel in de studio om zijn muziek via de populairste artiesten de wereld in te laten brengen.