Adje

Muziek, spotlights, pleasen en snel money pakken. Toen Adje nog alleen luisterde naar de naam Julmar Simons (1982) leefde hij voor al deze ingrediënten. Vijf jaar was ie toen hij alle buren naar z’n huiskamer in de Bijlmer lokte om een kaartje te kopen voor het spektakel “Julmar danst Michael Jackson”.

Op z’n rechter onderarm staat nu Alfred Joducus Kwak getatoeëerd. Met Compton petje op (N.W.A, Eazy E, Dr. Dre, Snoop Dogg etc.), Michael Jackson jacket, 2Pac T- shirt en Duck Hunt spelend op de Nintendo. Adje is daarmee te vergelijken. Adje was namelijk die Alfred. Onschuldig en zijn best doen voor iedereen. Maar toen kwamen Eazy-E en de rest in zijn leven. Hiphop en de straat was al snel alles voor Adje. Het enige wat school nog meegaf was z’n eerste artiestennaam. Een leraar noemde hem een keer ‘Adonis’ toen hij weer een meisje aan het afleiden was in de les.

In 2008 bracht hij zijn eerste mixtape uit ‘Who the Fuck is Ado’nis’ Het was meteen een groot succes. In dat zelfde jaar bracht hij zijn mixtape ‘Boyz in de Hood’ uit samen met zijn halfbroers Hef en Crooks. Met prijsproducer Reverse en goede vriend en collega Jayh maakt hij de mixtape ‘Slordig’. Op ‘Slordig’ is de hit ‘Fock Wachten’ te vinden (2010). Tijdens de ‘Slordig’ mixtape transformeert Ado’nis naar Adje. Julmar wil niet alleen maar opschep rap en dure spullen. Hij ziet en voelt de negatieve kanten van het straatleven en wilt het ook daar over hebben. Adje is volwassen, heeft een scherpe blik en is ‘the guy next door’ die het ook allemaal niet weet.

Met zijn debuutalbum ‘Vossig’ wordt hij bijgestaan door de succesvolle hit-producer Reverse. Ze hebben, bij elkaar geteld, een periode van 2 jaar samengewerkt aan een unieke nieuwe sound. Op het album zijn samenwerkingen terug te vinden met oa. Beenie man, Hef&Crooks, Akwasi, Jayh, Big2, Willie Wartaal, Mocro Maniac, Faberyayo. Het album waarvan het verhaal vooral bestaat uit gigantisch hard werken, lef en volharding zal in oktober 2013 released worden via Sony Music. Het album is een waar kunstwerk doordat alle artwork is ontworpen door Mike Frederiqo. De video ‘Nikszeggings’ afkomstig van het album is geregisseerd door Julmar Simons hiermee maakt hij eveneens zijn debuut als regisseur.