6 mei 2022

Single: Boer Ayoub werkt van Maandag tot Maandag

Gefocust op zijn ambitie, zijn boerderij. Dat Boer Ayoub gedreven was over zijn droom bleek wel uit de zesdelige serie op TV en zijn boek dat onlangs uitkwam. Vandaag is de officiële start van zijn muzikale carrière met deze hit in wording: Maandag tot Maandag. Geschreven met Paul Sinha en Max Oude Weernink.

Kort geleden was al duidelijk dat Ayoub muzikale ambities had toen de titelsong Platteland van de tv-serie Boer Ayoub op Spotify verscheen. Met Maandag tot Maandag zal zijn digitale bereik – en droom voor een eigen boerderij – een enorme vlucht nemen. De track brengt catchy pop in een vlot jasje met als boodschap: niets houdt mij tegen, niets leidt mij af, ik werk van maandag tot maandag.

Ayoub ging in 2020 viral na een interview met NH Nieuws over zijn liefde voor het boerenleven. Nederland kon de naar eigen zeggen enige Marokkaanse boer van de Benelux daarna op TV volgen tijdens zes afleveringen van het naar hem vernoemde KRO-NCRV-programma Boer Ayoub. Het is zijn grootste droom en ambitie om een eigen boerderij te hebben en te runnen, in het tv-programma volgt de kijker hem in zijn missie om deze droom uit te laten komen.

Een eigen boerderij is niet niks, dat is ook voor Ayoub duidelijk. Je moet het vak goed in de vingers hebben en het kost miljoenen. Hij is nog dagelijks op pad om ervaring op te doen en zet alles op alles om genoeg geld bij elkaar te halen om de boerderij straks te kunnen bekostigen.
Met zulke ambities kan Ayoub geen dag stilzitten, getuige ook de tekst van Maandag tot Maandag. Na de tv-serie is er nu zijn boek en de komende periode kan Nederland rekenen op meer muziek – meer hits.