Blaxtar

Blaxtar begon in de rapformatie Rudeteenz samen met Typhoon en het drietal dat later bekend werd onder de naam Opgezwolle. 

In 2006 heeft hij het album Ozmoses uitgebracht, op zijn eigen label RAEN Music.

De producties op het album Ozmoses worden verzorgd door A.R.T, NavBeats, Wayne Alwart, BuddhablezZ, Darin G en Nescio

Op het album wordt hij bijgestaan door Rico ('Schrijf Ik'), Sticks ('Te vermoorden')(beiden lid van het toenmalige Opgezwolle), Juiceisdunaam en Neo & Manu. Daarnaast zijn Dinopha en Typhoon ook te horen op het album.

In december 2006 wint Blaxtar de Grote Prijs van Nederland.

In januari 2007 komt dan zijn tweede album "Chronozbaäl" uit, wederom op zijn eigen label, RAEN Music. Chronozbaäl bevat 14 tracks die aan elkaar worden geregen door een soort gesproken intermezzo's. De producties worden verzorgd door Wayne Alwart (uitvoerend producent van het album), Rogér (Nescio) del Prado, Nav, Jetset en MPC. Daarnaast staat er een coproductie op van Blaxtar zelf met componist Yigal Roos. De zang van het album komt voor rekening van Dinopha, Blax' jongere zus, en April Alice (April van der Kuyp) die het refrein van de eerste single 'Proloog' zingt.

In 2010 heeft Blaxtar met de Noorse alternatieve-rockband Kaizers Orchestra samengewerkt om een alternatieve versie van het nummer En for orgelet, en for meg op te nemen.