CTM Publishing en producer/songwriter Sam Feldt starten samen Heartfeldt Publishing.

"/> CTM Publishing en producer/songwriter Sam Feldt starten samen Heartfeldt Publishing.

"/> Sam Feldt en CTM starten samen Heartfeldt Publishing — CTM
24 juni 2021

Sam Feldt en CTM starten samen Heartfeldt Publishing

CTM Publishing en producer/songwriter Sam Feldt starten samen Heartfeldt Publishing. Dat hebben beide partijen donderdagmiddag bekendgemaakt.

Volgens de artiest komt met deze samenwerking een jarenlange droom uit. Met Heartfeldt Publishing kan Feldt naar eigen zeggen andere artiesten een kans bieden om de volgende stap in hun carrière te zetten. CTM zal als onderdeel van de samenwerking wereldwijd administratieve en creatieve diensten verlenen. Volgens beide partijen zal de samenwerking leiden tot meer wereldwijde successen in de toekomst.

Jitze de Raaff (Managing Director CTM publishing): “Sam Feldt is tegenwoordig een van de belangrijkste songwriters ter wereld. Meer dan 6 jaar na het iconische nummer ‘Show Me Love’, is hij doorgegaan met het leveren van enorme wereldwijde hits zoals ‘Post Malone’. Zijn nummers behoren tot de meest gestreamde nummers van het afgelopen decennium in de elektronische muziek, terwijl hij daarnaast over de hele wereld blijft touren. Het is geweldig om hem en het Heartfeldt-team te verwelkomen in de CTM-familie. We kijken ernaar uit om samen Heartfeldt Publishing op te bouwen.”

Sam Feldt: “Ik ben altijd op zoek naar nieuw talent om te tekenen bij mijn label Heartfeldt Records of om hen te promoten in mijn Heartfeldt Radio-show. In samenwerking met CTM kan ik een heel nieuw scala aan diensten aanbieden aan artiesten in de Heartfeldt-familie. We gaan hen helpen om nog grotere nummers te schrijven en te publiceren, geweldige samenwerkingen aan te gaan en meer inkomsten te genereren door middel van syncs. Ik ben blij dat ik een geweldige partner heb gevonden in CTM om deze stap te zetten. We hebben al een aantal geweldige artiesten getekend die Heartfeldt nu zal kunnen ondersteunen in alle aspecten van hun muzikale carrière.”


Untitled Design.jpg