Popzangeres AMBER brengt vandaag haar nieuwe single 'Ben Je Vergeten' uit. Het is haar tweede single als soloartiest. Het nieuwe nummer bevat een poppy sound en een vleugje dance. De track is een vervolg op haar debuutsingle 'Hoor Je Mij'.

"/> Popzangeres AMBER brengt vandaag haar nieuwe single 'Ben Je Vergeten' uit. Het is haar tweede single als soloartiest. Het nieuwe nummer bevat een poppy sound en een vleugje dance. De track is een vervolg op haar debuutsingle 'Hoor Je Mij'.

"/> AMBER released nieuwe single 'Ben Je Vergeten' — CTM
23 april 2021

AMBER released nieuwe single ‘Ben Je Vergeten’

Popzangeres AMBER brengt vandaag haar nieuwe single ‘Ben Je Vergeten‘ uit. Het is haar tweede single als soloartiest. Het nieuwe nummer bevat een poppy sound en een vleugje dance. De track is een vervolg op haar debuutsingle ‘Hoor Je Mij‘.

“Mijn nieuwe nummer gaat over een liefdesrelatie en dan specifiek over het punt in een relatie dat één van de twee zegt: ik ben toch niet meer zo verliefd op je. De ander vindt dat heel pijnlijk. Er gaat dan door je hoofd: ben je dan vergeten wat we allemaal samen hebben meegemaakt, ben je vergeten wat we samen hebben gedaan, ben je vergeten wat ík allemaal voor je heb gedaan?” – AMBER

HIER TE BELUISTREN

In de videoclip van haar nieuwe single haalt AMBER herinneringen op aan een liefdesrelatie. Ze blikt terug op alles wat ze samen hebben meegemaakt. De video gaat vanmiddag om 17.00u live op AMBER’s YouTube kanaal.


Artwork Amber Ben Je Vergeten.jpeg