Bassie en Adriaan hebben vandaag een award ontvangen voor 100 miljoen views op hun officiële YouTube-kanaal! Als digital partner van Bassie en Adriaan zijn wij super trots op dit behaalde resultaat.

"/> Bassie en Adriaan hebben vandaag een award ontvangen voor 100 miljoen views op hun officiële YouTube-kanaal! Als digital partner van Bassie en Adriaan zijn wij super trots op dit behaalde resultaat.

"/> 100 MILJOEN VIEWS OP YOUTUBE VOOR BASSIE EN ADRIAAN — CTM
7 augustus 2020

100 MILJOEN VIEWS OP YOUTUBE VOOR BASSIE EN ADRIAANbassie.png

Bassie en Adriaan hebben vandaag een award ontvangen voor 100 miljoen views op hun officiële YouTube-kanaal. Het aantal views groeit momenteel zelfs met meer dan 1,5 miljoen views per maand. Als digital partner van Bassie en Adriaan zijn wij super trots op dit behaalde resultaat en hadden wij dat niet kunnen doen zonder het hele team van Bassie en Adriaan Martijn Passchier (MP Techniek) Sjef Scholte (Mountain Road Entertainment Group) en uiteraard de helden Bas en Aad van Toor, beter bekend als Bassie en Adriaan.

Bas (84) en Aad (77) van Toor zijn waanzinnig trots op hun succes. Niet alleen op YouTube zijn Bassie en Adriaan nog steeds razend populair, ook op iTunes en Spotify wordt er nog massaal geluisterd naar de liedjes van de clown en acrobaat. “We blijven ons verbazen over het enorme succes en de eindeloze support van onze fans. Het is geweldig dat men nog steeds zo intens geniet van onze video’s en liedjes”, aldus de broers van Toor.

Voor meer informatie over Bassie en Adriaan: www.bassie-adriaan.nl. De video’s van het bekende duo zijn te vinden op hun officiële YouTube-kanaal, de liedjes te beluisteren via Spotify en Apple Music.