Bo de Raaff aangesteld als General Manager CTM Music. CTM zal naast haar rol als leading independent music publisher, artist manager en TV producent, haar label activiteiten uitbreiden onder de naam: CTM Music.

"/> Bo de Raaff aangesteld als General Manager CTM Music. CTM zal naast haar rol als leading independent music publisher, artist manager en TV producent, haar label activiteiten uitbreiden onder de naam: CTM Music.

"/> Bo de Raaff aangesteld als General Manager CTM Music — CTM
25 augustus 2020

Bo de Raaff aangesteld als General Manager CTM Music


Bo de Raaff zal per 1 september a.s. de records divisie van CTM gaan leiden. Bo was in de afgelopen 6 jaar werkzaam bij Warner Music, eerst als Artist Liaison, daarna als A&R Manager en gedurende de laatste 2 jaar als Head of A&R Benelux.

CTM zal naast haar rol als leading independent music publisher, artist manager en TV producent, haar label activiteiten uitbreiden onder de naam: CTM Music.

De CTM Music activiteiten bestaan op dit moment o.a. uit Jan Smit, Candy Dulfer en Elske DeWall in combinatie met een grote mastercatalogus van artiesten zoals Glennis Grace, Elize, Brace, Danny de Munk, Jim, als ook de recent gekochte grootste platencatalogus van Nederland: CNR/Arcade.

CTM wil graag expanderen met haar labelactiviteiten en is derhalve op zoek gegaan naar de juiste persoon voor deze functie. Bo’s trackrecord spreekt voor zich en hij is (mede) verantwoordelijk geweest voor de vele signings en successen van artiesten zoals Boef, Nick & Simon, Dopebwoy, 3J’s, Waylon, Glen Faria, Trijntje Oosterhuis etc.

Jitze de Raaff (MD CTM Entertainment): Ik ben ontzettend blij met de komst van Bo. Hij heeft in de afgelopen 6 jaar bij Warner Music ontzettend veel geleerd en succes gehad. Ik ben er dan ook zeker van dat Bo de CTM Music afdeling fantastisch zal gaan runnen en ik vind het geweldig om met mijn broer dit avontuur aan te gaan!

Bo de Raaff: Ik heb 6 geweldige jaren gehad bij Warner Music waar ik onder leiding van Martin Jessurun het vertrouwen en de vrijheid heb gekregen om de lokale afdeling van Warner verder uit te bouwen volgens onze gezamenlijke strategie. Het is echter tijd voor de volgende stap in mijn carrière en ik heb daar ontzettend veel zin in! CTM is een geweldig bedrijf en ik ben trots dat ik de muziekafdeling kan gaan leiden!