CTM wil haar TV-activiteiten uitbreiden en heeft daartoe Marieke van Oostrum aangenomen. Marieke is inmiddels al bij CTM gestart en is met onmiddellijke ingang verantwoordelijk voor alle CTM TV-activiteiten in binnen- en buitenland. Tevens zal zij als Eindredacteur verantwoordelijk zijn voor de ZAPP KIDS TOP 20.

"/> CTM wil haar TV-activiteiten uitbreiden en heeft daartoe Marieke van Oostrum aangenomen. Marieke is inmiddels al bij CTM gestart en is met onmiddellijke ingang verantwoordelijk voor alle CTM TV-activiteiten in binnen- en buitenland. Tevens zal zij als Eindredacteur verantwoordelijk zijn voor de ZAPP KIDS TOP 20.

"/> EXPANSIE VOOR CTM TV — CTM
24 augustus 2020

EXPANSIE VOOR CTM TV

Entertainment bedrijf CTM wil haar TV-activiteiten uitbreiden en heeft daartoe Marieke van Oostrum aangenomen.
Marieke was in de afgelopen jaren Senior Manager Productions and Development Nickelodeon BLX – Viacom International Media Networks en verantwoordelijk voor alle lokale producties van de zender. In het verleden was ze werkzaam in Duitsland bij publieke kinderzender KIKA als Redacteur/Item-Regisseur.

Marieke van Oostrum is inmiddels al bij CTM gestart en is met onmiddellijke ingang verantwoordelijk voor alle CTM TV-activiteiten in binnen- en buitenland. Tevens zal zij als Eindredacteur verantwoordelijk zijn voor de ZAPP KIDS TOP 20.

Quote André de Raaff (CEO-CTM): De “Kids Top 20” is een prachtig en succesvol TV-programma en ik ben ervan overtuigd dat onder de leiding van Marieke de Kids Top 20 succesvol zal doorgroeien. Ook zullen we met de komst van Marieke en haar expertise een aantal nieuwe TV-programma’s opstarten.”

Quote Marieke van Oostrum: “Ik kijk er enorm naar uit om het nieuwe seizoen van de Zapp Kids Top 20 te gaan begeleiden en de TV-tak van CTM te mogen gaan uitbreiden in de toekomst.”


1645471075314694_c5_720x720.jpeg