Het derde seizoen van de dramaserie ‘Meisje van Plezier’ met in de hoofdrol CTM acteur Urvin Monte is sinds 6 december in zijn geheel te zien bij Videoland.

"/> Het derde seizoen van de dramaserie ‘Meisje van Plezier’ met in de hoofdrol CTM acteur Urvin Monte is sinds 6 december in zijn geheel te zien bij Videoland.

"/> Derde seizoen ‘Meisje van Plezier’ met Urvin Monte — CTM
11 december 2020

Derde seizoen ‘Meisje van Plezier’ met Urvin Monte

Het is bingewatchen geslagen met het nieuwe seizoen van ‘Meisje van Plezier’. De 8-delige populaire dramaserie is sinds 6 december in zijn geheel te zien op Videoland. Het derde en tevens laatste seizoen draait om het dubbelleven van Nadine die naast huisvrouw en moeder óók een highclass escort is.

De vaste cast van ‘Meisje van Plezier’ bestaat uit onder anderen: Angela Schijf (Nadine), Peter Paul Muller (Remco), Britte Lagcher (Xanna), Geert de Jong (Patricia), Filip Peeters (Willem), Roeland Fernhout (Sander), Birgit Schuurman (Meryem) en Holly Mae Brood (Kelly). Daarnaast vertolken ook Waldemar Torenstra en Urvin Monte dit seizoen een prominente rol in deze Videoland original.

Bekijk hier de trailer:


Urvin+MvP.jpg


1714766_full.jpg