Amber Delil start vandaag als vaste co-host naast Joey van der Velden in de ochtendshow van SLAM!. De radiozender wil met dit duo nog meer interactie creëren met de luisteraar. De ochtendshow met de meeste muziek draagt vanaf nu de naam Early Birds.

"/> Amber Delil start vandaag als vaste co-host naast Joey van der Velden in de ochtendshow van SLAM!. De radiozender wil met dit duo nog meer interactie creëren met de luisteraar. De ochtendshow met de meeste muziek draagt vanaf nu de naam Early Birds.

"/> AMDER DELIL NIEUWE CO-HOST BIJ SLAM! — CTM
9 september 2019

AMDER DELIL NIEUWE CO-HOST BIJ SLAM!

Naarden, 9 september 2019 – Amber Delil start vandaag als vaste co-host naast Joey van der Velden in de ochtendshow van SLAM!. De radiozender wil met dit duo nog meer interactie creëren met de luisteraar. De ochtendshow met de meeste muziek draagt vanaf nu de naam Early Birds.

SLAM! is toegankelijk, energiek, vooroplopend, spraakmakend en vrij. Precies dat gevoel komt samen in de nieuwe ochtendshow van SLAM!. De luisteraar wordt meegenomen tijdens de start van de werkdag met een frisse kijk op de wereld, actuele onderwerpen en vooral veel muziek. Amber Delil heeft een grote passie voor muziek en met haar toevoeging aan Early Birds is het ochtendteam compleet.

Joey van der Velden, die vanaf begin dit jaar de ochtendshow bij SLAM! presenteert heeft afgelopen weken al een aantal shows met Amber proef gedraaid. Hij laat weten; “Ik ben heel blij dat ik vanaf nu de ochtendshow samen met Amber mag maken. Ze is een echte toevoeging en de chemie tussen ons is goed. Ze is nergens bang voor, super grappig, droogkloterig en kan ook nog zingen. Wat wil je nog meer op de vroege ochtend? Koffie! En dat kan ze ook nog zetten!”.

Amber Delil “Het is echt superleuk om deze ochtendshow te mogen doen! Ik heb al een aantal ochtenden meegedraaid deze zomer en het ging eigenlijk vanzelf. Joey en ik vullen elkaar goed aan en hebben het vooral heel gezellig in de studio”.

Early Birds met Joey van der Velden en Amber Delil is iedere maandag tot en met donderdag tussen 06.00 en 09.00 uur te horen op SLAM!.


Naamloos22q2q.png