CTM opent kantoor in Latin America samen met het wereldwijde hit producer-duo & Grammy winnaars: Play-N-Skillz.

"/> CTM opent kantoor in Latin America samen met het wereldwijde hit producer-duo & Grammy winnaars: Play-N-Skillz.

"/> CTM EN PLAY-N-SKILLZ OPENEN KANTOOR IN LATIN AMERICA — CTM
13 juni 2019

CTM EN PLAY-N-SKILLZ OPENEN KANTOOR IN LATIN AMERICA

CTM OPENT KANTOOR IN LATIN AMERICA SAMEN MET HET WERELDWIJDE HIT PRODUCER-DUO & GRAMMY WINNAARS: PLAY-N-SKILLZ.

De grootste wereldwijde (Latin) hit van 2019 is ongetwijfeld “Con Calma” van Daddy Yankee & Snow, die meer dan 1 miljard streams heeft verzameld en bovenaan de charts heeft gestaan in 27 landen. De hit is geproduceerd en mede geschreven door het duo Play-N-Skillz. De broers Juan ‘Play’ en Oscar ‘Skillz’ Salinas hebben al veel succes gehad met een indrukwekkend aantal artiesten zoals Lil Wayne, Nicki Minaj, Katy Perry, Flo Rida, Steve Aoki, Elvis Crespo, Pitbull, David Guetta en nog vele andere. Play-N-Sklillz waren genomineerd voor verschillende Grammy’s en wonnen een Grammy voor de single “Ridin” van Chamillionaire en Krayzie Bone.

Eerder dit jaar is CTM met Play-N-Skillz in overleg gegaan met het ambitieuze plan om meer kantoren te openen, met focus op de wereldwijde A&R-markt, en hun stempel te drukken in de Latin-scéne.

CEO van CTM, André de Raaff: “Ik ben ervan overtuigd dat Play-N-Skillz de juiste partners zijn om een zeer succesvol publishing kantoor mee op te zetten dat zich focust op Latijns-Amerikaanse schrijvens op wereldwijde schaal. Play-N-Skillz hebben het netwerk, kennen de muziek en delen dezelfde ambities als CTM, namelijk de beste onafhankelijke muziekuitgever op de Latijns-Amerikaanse markt te worden.

Play-N-Skillz, Juan & Oscar Salinas: “We zijn zeer excited om deze volgende stap in onze professionele muziekcarrière te zetten als de nieuwe Creative Directors bij CTM Latin Publishing. Met ons scala aan hits in het afgelopen decennium zijn niet alleen onze oren getraind, maar hebben we ook bewezen het nieuwe geluid te ontdekken. We zijn van ver gekomen; van het draaien in een bezemkast tot het spelen op de grootste festivals de afgelopen 15 jaar. Mede daarom zijn wij ervan overtuigd de toekomst in wereldwijde songwriting, producing en publishing te zijn!”

Ook muziekmanager Steve Lobel zal een actieve rol spelen om van CTM Latin Publishing een succes te maken. De eerste signeersessies worden aankomende september aangekondigd.


Van links naar rechtst: Oscar Salinas (Play-N-Skillz/Creative Director-CTM Latin), André de Raaff (CEO-CTM), Juan Salinas (Play-N-Skillz/Creative Director-CTM Latin), Steve Lobel and Thomas Deelder (Creative Director-CTM Los Angeles)

Van links naar rechtst:
Oscar Salinas (Play-N-Skillz/Creative Director-CTM Latin), André de Raaff (CEO-CTM), Juan Salinas (Play-N-Skillz/Creative Director-CTM Latin), Steve Lobel and Thomas Deelder (Creative Director-CTM Los Angeles)