Bo Maerten en Amber Delil komen vanaf maart het SLAM! team versterken. Zij gaan beide nieuwe series presenteren voor het SLAM! YouTube kanaal.

"/> Bo Maerten en Amber Delil komen vanaf maart het SLAM! team versterken. Zij gaan beide nieuwe series presenteren voor het SLAM! YouTube kanaal.

"/> Amber Delil nieuw gezicht van SLAM! FM — CTM
11 maart 2019

Amber Delil nieuw gezicht van SLAM! FM

Naarden, 11 maart 2019 – Bo Maerten en Amber Delil komen vanaf maart het SLAM! team versterken. Zij gaan beide nieuwe series presenteren voor het SLAM! YouTube kanaal. Ook bij de programmering is aandacht voor talent met Nadine Roos als nieuwe presentatrice in het weekend.  

Radiozender SLAM! heeft een online bereik van meer dan een half miljoen YouTube abonnees. In de zomer van 2018 is de online strategie uitgebreid naar verschillende YouTube kanalen. SLAM! Series is het platform waar eigen formats te zien zijn zoals Bram in de Buurt en de Mensenmening van Harm & Kees. Vanaf 23 maart wordt hier Statements gelanceerd, dat Amber Delil samen met Bram Krikke presenteert. Zij ontvangen diverse BN’ers, waaronder Dylan Haegens, Wilfred Genee, Peter Pannekoek, Famke Louise en Rico Verhoeven.

Amber Delil heeft in de Nederlandse girlband TP4Y gezeten en is bekend van verschillende gastrollen in bekende YouTube series. Bo Maerten is actrice en onder andere bekend van televisieseries Onderweg naar Morgen, Feuten en Van God Los en haar hoofdrol in de Nederlandse speelfilm Timboektoe. 

 Rens Goseling, Head of Digital Content: “Met Bo en Amber halen we wederom nieuw presentatietalent binnen en bouwen we aan personalities. Op dit moment heeft SLAM! meer YouTube abonnees dan alle andere radiostations bij elkaar. Het is onze ambitie om de absolute nummer 1 van Nederland op YouTube te worden”.

Weekend programmering
Daarnaast heeft Nadine Roos een vaste plek gekregen in de weekend programmering van SLAM!. Nadine is de winnaar van het radio opleidingstraject Q-college 2018 en presenteerde eerder haar eigen show bij WildFM. Nadine is iedere zaterdag en zondag te horen tussen 10.00 en 13.00 uur en daarmee de eerste vrouwelijke dj op SLAM!.


Amber_856A1450-wit1.jpg