De Pop Edisons werden 11 februari 2019 uitgereikt tijdens het besloten evenement in de Gashouder op de Westergasfabriek in Amsterdam. Onze componisten Marcel Fisser en Hayzee vielen deze avond in de prijzen

"/> De Pop Edisons werden 11 februari 2019 uitgereikt tijdens het besloten evenement in de Gashouder op de Westergasfabriek in Amsterdam. Onze componisten Marcel Fisser en Hayzee vielen deze avond in de prijzen

"/> CTM in de prijzen bij Edisons Pop 2019 — CTM
12 februari 2019

CTM in de prijzen bij Edisons Pop 2019


Fotografie: Dennis Bouman Photography

Fotografie: Dennis Bouman Photography

De Pop Edisons werden 11 februari 2019 uitgereikt tijdens het besloten evenement in de Gashouder op de Westergasfabriek in Amsterdam. Onze componisten Marcel Fisser en Hayzee vielen deze avond in de prijzen.

Winnaar categorie beste Hollandse album

Andre Hazes heeft, mede dankzij onze schrijver Marcel Fisser, de Edison voor beste album gewonnen voor zijn album, ‘Anders’. Wij willen Andre en Marcel hier van harte mee feliciteren.

Winnaar categorie beste Videoclip

Zwart Licht heeft de Edison voor beste videoclip gewonnen, voor hun clip van, ‘Zwarte Hollanders’. Wij willen Zwart Licht, en in het speciaal onze producer Hayzee, van harte feliciteren met deze prestatie!