Cabaret- en muziekduo Veldhuis & Kemper zijn een exclusieve publishingsamenwerking aangegaan met CTM Publishing. Het gaat om de muziekrechten van hun volledige catalogus, inclusief toekomstige nummers.

"/> Cabaret- en muziekduo Veldhuis & Kemper zijn een exclusieve publishingsamenwerking aangegaan met CTM Publishing. Het gaat om de muziekrechten van hun volledige catalogus, inclusief toekomstige nummers.

"/> Veldhuis & Kemper sluiten publishingovereenkomst met CTM — CTM
22 november 2019

Veldhuis & Kemper sluiten publishingovereenkomst met CTM

Cabaret en muziek duo Veldhuis & Kemper, bestaande uit Remco Veldhuis en Richard Kemper, zijn een exclusieve publishing-samenwerking aangegaan met CTM Publishing voor de muziekrechten van hun volledige catalogus zowel uit het verleden als voor de toekomst.

Veldhuis & Kemper is al 20 jaar een begrip in de Nederlandse theater- en muziekwereld. Ze behaalden grote successen met hun vele uitverkochte theatervoorstellingen en uiteraard ook de hits “Ik Wou Dat Ik Jou Was”, “Bijzonder”, “Te Blond” en recentelijk “Ravijn”. Hun single “Ik Wou Dat Ik Jou Was” is ook door rapper Jairzinho gesampled in zijn met goud bekroonde hit: “Plaatje Perfect”.

 Veldhuis & Kemper: “We kennen de mensen van CTM al sinds ons prille begin en deze samenwerking voelt dan ook een beetje als thuiskomen. Bovendien: eindelijk iemand die uit kan leggen hoe het allemaal zit.”

Jitze de Raaff (MD CTM Publishing): “Ik ben enorm trots dat Veldhuis & Kemper voor CTM hebben gekozen. Onze relatie gaat al langer terug dus dat we nu ook gaan samenwerken op muziekgebied vind ik geweldig.


VeldhuisenKemperCTM.jpg