Wij zijn super trots dat de Nederlandse talentvolle zangeres en presentatrice Romy Monteiro kiest voor een exclusieve samenwerking met CTM Music & Management.

"/> Wij zijn super trots dat de Nederlandse talentvolle zangeres en presentatrice Romy Monteiro kiest voor een exclusieve samenwerking met CTM Music & Management.

"/> Romy Monteiro kiest voor CTM Music & Management — CTM
26 juli 2018

Romy Monteiro kiest voor CTM Music & Management

Wij zijn super trots dat de Nederlandse talentvolle zangeres en presentatrice Romy Monteiro kiest voor een exclusieve samenwerking met CTM Music & Management.

Op 22-jarige leeftijd ontdekte Romy Monteiro haar passie voor zingen en ging zich daar volledig op richten. Met haar deelname aan ‘The Voice of Holland’ in 2014 trad ze als eerste naar buiten als zangeres en performer en behaalde de kwartfinales.

Vlak daarna kreeg ze de hoofdrol van Rachel Marron in de musical The Bodyguard waar ze een Musical Award voor Aanstormend Talent voor in ontvangst mocht nemen.

De AVROTROS bood haar een contract aan en Romy presenteerde onder andere programma’s als: ‘Lang leve de muziekshow’, ‘Mijn vader is de beste’ en de jaarlijkse ‘Musical sing-a-long’ tijdens de Uitmarkt Amsterdam.

Daarnaast is  Romy ook bij RTL 4 te zien als coach naast Trijntje Oosterhuis en Marcel Veenendaal in het succesvolle programma ‘It Takes Two’.

Romy werkt hard aan haar debuutalbum om haar eigen sound te presenteren. De eerste singel ‘Stone By Stone’ kwam uit in mei 2018. Het is een soulpoptrack die laat horen dat Romy niet alleen een talentvolle vocaliste is, maar ook een internationaal en iconisch geluid weet neer te zetten.

Vanaf februari 2019 start ze met haar eigen theatershow All At Once en tourt daarmee langs ruim 60 Nederlandse theaters. In 2019 zal Romy ook te zien zijn als presentatrice van DanceSing, een nieuwe talentenshow op SBS6 samen met Johnny de Mol


36731539_1903412599724859_7992510327663099904_n.jpg