19 februari 2018

Jonna Fraser start samenwerking met CTM Publishing

De Nederlandse rapper Jonna Fraser kiest voor een publishing samenwerking met CTM. Jonna Fraser zal samen met CTM het nieuwe publishing bedrijf ‘WAVE’ opstarten. 

Jonna werkte mee in het rapcollectief New Wave, waar ook de hit Drank & drugs van Lil’ Kleine & Ronnie Flex uit voortkwam. Het collectief werd tijdens het festival Noorderslag bekroond met de Popprijs 2015. Het resultaat kwam tot stand doordat platenmaatschappij Top Notch de artiesten in een vakantiewoning op Schiermonnikoog aan het album liet schrijven. Fraser is met drie nummers op het winnende album vertegenwoordigd. Elk nummer van het album ging vergezeld met een videoclip. Het album stond meer dan een jaar in de Album Top 100 met nummer 11 als hoogste notering.

In oktober 2016 kwam zijn album Blessed uit. Het album kwam op nummer 1 binnen en werd door 3FM uitgeroepen tot Album van de week. Zijn album Goed teken stond op dat moment ook nog in deze lijst genoteerd, op nummer 46. Daarnaast kwamen elf nummers in de Single Top 100 binnen, met Ik kom bij je als hoogste notering op nummer 12. Op dat moment stonden ook Do or die en My love als samenwerking met Frenna in de lijst.