8 januari 2018

Ronnie Flex kiest voor CTM Publishing

Nederlandse rapper en producer Ronnie Flex kiest voor een exclusieve publishing  samenwerking met CTM. De concurrentie was zwaar, maar wij zijn ontzettend trots dat Ronnie Flex, in goed overleg met zijn artiesten management SPEC, kiest voor CTM.


v.l.n.r. Tim Tóth, Ronnie Flex, Jitze de Raaff

v.l.n.r. Tim Tóth, Ronnie Flex, Jitze de Raaff

Al een aantal jaar domineert Ronnie Flex de charts en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse hip-hop scène. Zo heeft hij meer dan 300 miljoen Spotify streams en meer dan 300 miljoen views op YouTube behaald met zijn muziek. Naast zijn Nederlandse successen heeft Ronnie Flex ook miljoenen streams in Duitsland met de Duitstalige versie van zijn mega hit Drank & Drugs, namelijk Stoff und Schnaps, waar hij recentelijk een gouden plaat voor in ontvangst heeft mogen nemen.

Met zijn laatste twee singles Blijf Bij Mij featuring Maan en 4/5 zet Ronnie zijn succes voort. Blijf Bij Mij kwam op één de charts binnen en staat hier sinds vier weken. Zijn nieuwste single 4/5 kwam op 2 in de charts. Hij tourde door heel Nederland voor zijn album Rémi, samen met zijn band Deuxperience. Het grootse succes van het Rémi album leidt hem tot 3 nominaties voor verschillende Edison Awards. We vieren onze samenwerking met een fles Hennessy, zijn favoriet.