25 april 2017

Julia van Helvoirt treedt op voor Koning & Koningin   

Afgelopen Woensdag 12 April 2017 won Julia de finale van het RTL-programma Idols.

Met haar single Superhelden wist ze het Nederlands publiek voor zich te winnen en sleepte ze een platencontract in de wacht. De single ‘Superhelden’ is geschreven door o.a. Jaap Reesema en Glenn Faria.

Jaap is bij het grotere publiek bekend geworden als winnaar van Xfactor. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren binnen de muziekindustrie naam gemaakt als componist en producer. Zo heeft hij meerdere releases gehad met Hardwell onder de naam Jake Reese en won hij in 2016 de International Dance Music Award voor beste zanger, waarbij hij concurrent Justin Bieber achter zich liet.

Glenn Faria maakte deel uit van ‘Flinke Namen’. Tegenwoordig is hij vooral actief als componist en tekstschrijven.  Zo haalde hij de nummer 1 positie in de Billboard charts met het Yellow Claw album ‘Blood for Mercy’. Daarnaast won hij goud en platina awards voor zijn bijdrage aan tracks van o.a. Ali B, Maan & Boef.

27 april zal Julia op het podium in Tilburg de single live spelen onder toeziend oog van de Koninklijke familie. ‘Superhelden’ is Julia op het lijf geschreven. ‘Iedereen die ooit iemand heeft verloren, een relatie heeft verbroken of een vriendschap is kwijt geraakt zal gelijk geraakt zijn door het nummer’ aldus de 23-jarige zangeres. De track is hier te beluisteren en hier te downloaden.