13 april 2017

KLUBBB3! Wordt KLUBBB4!

Eindelijk is het zover, vandaag komt de nieuwe KLUBBB3 single ‘Märchenprinzen’! uit. Al ver van tevoren heeft de titel voor veel aandacht in de Duitse media gezorgd: Bild krantenkoppen, en artikelen in de Duitse dagelijkse kranten van ‘Exclusiv’ tot ‘Brisant’ De reden: KLUBBB3! Wordt voor het eerst KLUBBB4!

Jan Smit, Christoff en Florian Silberheisen hebben Duitslands meest bekende Vorstin, Vorstin Gloria von Thurn und Taxis als “sprookjesprinses’ weten te overtuigen. Ze zingt samen met het trio een bijzondere versie van Märchenprinzen.

Vanzelfsprekend werd de videoclip voor ‘Märchenprinzen; ook in het sprookjeskasteel van de vorstin geschoten: Kasteel St Emmeram in Regensburg, één van de grootste en mooiste privékastelen in Europa. De clip is hier te bekijken.

KLUBBB3 blijven loyaal aan hun muzikale stijl: ‘Märchenprinzen’ is weer een schlager zonder compromissen die meteen blijft hangen, een energieke track met de KLUBBB3 sound.

‘Märchenprinzen’ is de actuele single van het succes album ‘Jetzt geht’s richtig los!’ dat al 76 dagen na het fantastische #1 debuut in de Duitse album charts de gouden status heeft bereikt. Naast de nieuwe opname met de Vorstin Gloria von Thum und Taxis is ook de originele albumversie van ‘Marchenprinzen’ op de single te vinden.

De track is hier te streamen.