21 februari 2017

JAN SMIT NIEUWE TOPPER FORMATIE TOPPERS IN CONCERT

Gastoptredens van o.a. André Hazes, Grant & Forsyth en Voice winnaar ….

Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom hebben bekend gemaakt dat JAN SMIT toe zal treden tot de succesformatie. ‘Dit jaar zal hij al ‘gedoopt’ worden maar bij de volgende editie is hij echt een van ons en daar zijn wij heel blij mee’; aldus de Toppers.  

De komende maanden maken we ons op voor de 13e ArenA editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’.  De ‘WILD WEST, THUIS BEST’ editie op VRIJDAG 26 & ZATERDAG 27 MEI 2017. Stoere cowboys, sexy cowgirls, saloon girls en indianen in ’s-werelds grootste Party Saloon. Een combinatie van ‘The Worlds Wildest Partysongs en het allerbeste van eigen bodem. Naast onze nieuwe Topper JAN SMIT zullen o.a. ANDRE HAZES, de formatie GRANT&FORSYTH en The Voice of Holland winnaar ……. het Toppers feest mee komen vieren.  De dresscode is GLITTER COUNTRY ROOD.

TOPPERS WEKELIJKS OP TV BIJ SBS6

Op weg naar de ArenA kunnen we volop genieten bij SBS6 van de Toppers. Op donderdag 23 februari en 2 maart om 21.30 uur kijken we met ’12,5 JAAR DE TOPPERS’ samen met René, Gerard en Jeroen terug met interviews en halen we herinneringen op met memorabele beelden. Op zaterdag 11 & 18 maart  om 23.00 uur kunnen we genieten en meezingen met een registratie van de ‘ROYAL NIGHT OF DISCO’ editie van het afgelopen jaar. Van vrijdag 24 maart t/m 26 mei  om 20.30 uur volgen we in een wekelijkse soap de verrichtingen van de Toppers bij hun voorbereidingen op de WILD WEST, THUIS BEST’ editie van dit jaar.

KAARTVERKOOP IS GESTART

Heb jij met je vriendenclub, familie of collega’s nog geen tickets. Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl of 0900-0088 (0.45ct/pm).

De ‘Wildest Party of the Year’ is weer in aantocht!