"/>

"/> CTM Publishing trots op vertegenwoordiging: Roy Orbison catalogus — CTM
18 oktober 2017

CTM Publishing trots op vertegenwoordiging: Roy Orbison catalogus

Met grote trots kondigt CTM Publishing vandaag aan exclusief de catalogus van Roy Orbison te gaan vertegenwoordigen.

De legendarische Roy Orbison, bekend van hits als bijvoorbeeld ‘Pretty Woman’, ‘You Got It’ & ‘Only The Lonely’ is helaas in 1988 overleden maar zijn muziek leeft meer dan ooit voort.

Op 3 november zal het nieuwe album van Roy Orbison wereldwijd worden uitgebracht wat ‘A Love So Beautiful’ zal gaan heten. Het is een uniek album waarbij de grootste hits van Roy Orbison worden begeleid door het Royal Philharmonic Orchestra.

Als eerste artiest ooit zal wijlen Roy Orbison ook gaan touren door Europa. Als Hologram ondersteund door een groot orkest zal Roy zijn grootste hits ten gehore brengen. April 2018 zal de tour starten en op 23 april zal hij in Amsterdam ‘optreden’.