27 september 2016

Savile Row / CTM Publishing tekent Soulsearchin’

Soulsearchin’ tekent een wereldwijde samenwerking bij Savile Row Publishing.

Producerscollectief Soulsearchin’ tekent bij Savile Row Publishing. De driekoppige groep scoorden multi-platina successen met producties voor o.a. The Opposites, Mr Probz en Kenny B. Momenteel produceren zij het nieuwe album van Jayh en werken zij aan het project van aanstormend talent Naaz (bekend van het succesvolle debuutalbum van Yellow Claw). Verder verzorgen zij verschillende producties voor zowel nationale als internationale artiesten.

Soulsearchin’ is de eerste maar niet de laatste signing voor het gloednieuwe publishing kantoor Savile Row Publishing. “We kijken erg uit naar de samenwerking met Soulsearchin’, wij willen graag actief meewerken aan hun verdere carriere.” aldus Koos Groenendijk, medeoprichter van het bedrijf dat in samenwerking met CTM Publishing sinds dit jaar actief is.

“Wij zijn een hele tijd independent geweest, maar nu vonden wij dat het tijd is voor de volgende stap. Hiervoor zochten wij de juiste partij die dezelfde visie deelt als wij en die hebben wij in Savile Row  / CTM Publishing gevonden. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking!”. Aldus Soulsearchin’