Het nieuwe unieke klassieke evenement Empeiria welke op 3 september plaatsvindt in de tuinen van Paleis Soestdijk is op enkele arrangementen na volledig uitverkocht.

"/> Het nieuwe unieke klassieke evenement Empeiria welke op 3 september plaatsvindt in de tuinen van Paleis Soestdijk is op enkele arrangementen na volledig uitverkocht.

"/> JB Meijers ook op uitverkocht Empeiria — CTM
8 augustus 2016

JB Meijers ook op uitverkocht Empeiria


Hilversum 08 augustus 2016

Het nieuwe unieke klassieke evenement Empeiria welke op 3 september plaatsvindt in de tuinen van Paleis Soestdijk is op enkele arrangementen na volledig uitverkocht.

Empeiria wil klassieke muziek op een moderne manier etaleren door een verrassende combinatie van klassieke artiesten op één podium met spectaculaire visuele ondersteuning.  ‘Een geweldig resultaat voor onze eerste editie waar we samen met meer dan 5000 bezoekers een fantastische avond gaan beleven’ aldus mede-initiatiefneemster Iris Hond.

JB Meijers, popgitarist en zanger zal naast Ludovico Einaudi, Iris Hond, Lavinia Meijer & Rosanne Phillips tevens zijn opwachting maken. Dit alles onder leiding van het Radio Filharmonisch Orkest met dirigent Karel Deseure. Het speciale optreden van JB Meijers, welke tot nu toe geheim is gehouden is de kers op de taart. JB zal het wereldberoemde Concerto D’Aranjuez vertolken. Meijers is van oorsprong klassiek geschoold. ‘Het is een enorme eer voor mij om te komen spelen, het wordt mijn eerste klassieke optreden ooit’ aldus JB Meijers. Bekijk ook dit filmpje waarin JB zich voorbereid op Empeiria. Tijdens Empeiria gaat het publiek verrast worden met meer bijzondere gasten.

De reguliere kaartverkoop is gesloten. De enige mogelijkheid om nog bij dit bijzondere evenement aanwezig te kunnen zijn is het aanschaffen van een Vip arrangement. Hier zijn er nog enkele van te verkrijgen. Dit kan op de website www.empeirialive.nl. Vanaf 18 augustus is het nog mogelijk om kaarten te winnen op Classic FM, exclusief mediapartner van Empeiria.